Netværksmøder hver torsdag

Omdrejningspunktet i Senior Erhverv Aarhus er netværksmøderne, der afvikles hver torsdag kl. 10-12. Faktum er, at jo større dit netværk er, jo hurtigere finder du dit nye job.


På netværksmøderne mødes vi med kaffe og brød i lokalerne på Dalgas Avenue 35. Skiftende oplægsholdere kommer med tips til bl.a. udformning af ansøgninger, CV'er m.m. På møderne orienteres også om aktiviteter og nyt fra netværkets arbejdsgrupper. Og vigtigst af alt - vi deler vores erfaringer med hinanden, så vi finder genvejen til jobbet.


I aktivitetskalenderen kan du læse om gruppeaktiviteter og torsdagsprogrammet i ugerne, der kommer. Deltagelse kræver ingen tilmelding og er naturligvis frivillig, men du hjælper både dig selv og andre i netværket ved at kigge forbi.


Seniornetværket er funderet på frivillighed og fællesskab. Afgørende for vores succes er, at vi mødes, deler erfaringer og giver hinanden redskaber til at komme videre. Vi deler også erfaringer som nye eller erfarne jobsøgere og sætter ord på de mange udfordringer, man kan stå med i en uvant situation uden job. Nogle udfordringer er lettere at dele med andre i samme situation, også selv om man ikke kender hinanden i forvejen.


Vigtigst af alt: Møderne gør os stærkere, udvider netværket og ruster os til en nemmere vej tilbage til det nye job.